PODROČJE DELA

Podjetje LEKSIAKOV pravne, poslovne, finančne in davčne storitve d.o.o. je bilo ustanovljeno 7.4.2016 in je svetovalno podjetje na področju prava, ekonomije in davkov. Samostojno ali skupaj s partnerji že nekaj let uspešno prirejamo različne vrste izobraževanj na temo gospodarskega, pogodbenega in delovnega prava, prava javnih naročil in javno zasebnega partnerstva ter gradbenega prava. Prav tako sodelujemo na različnih mednarodnih posvetovanjih in konferencah s področja prava in ekonomije. Z različnim založbami in institucijami sodelujemo pri izdajanju člankov, publikacij in strokovnih monografij.

Uspešno smo izvedli več webinarjev samostojno ali v sodelovanju z drugimi podjetju. Za več informacij si lahko ogledate reference podjetja Leksiakov 2022.

OSNOVNI PODATKI

Kratki naziv: LEKSIAKOV d.o.o.
Naslov: Razlagova ulica 11/III, 2000 Maribor

GSM: +386 30 317 879
E-mail:
lexiakov@gmail.com
Internet:
www.leksiakov.si

Direktor:
Matjaž Kovač
Matična številka: 7055617000
Davčna številka SI: 49442422
Zavezanec za DDV: Ne

Datum vpisa: 18. 4. 2016
Dejavnost: 70.220 – drugo podjetniško in poslovno svetovanje

USTANOVITELJ mag. Matjaž Kovač ⇩

mag. Matjaž Kovač je magister pravnih znanosti, strokovnjak za javna naročila gospodarsko pravo, in davke ter zelo ploden avtor na omenjenih področjih. Ima večletne izkušnje pri vodenju in sodelovanju na najzahtevnejših postopkih oddaje javnih naročil v Republiki Sloveniji. mag. Matjaž Kovač je prav tako visokošolski predavatelj za predmetno področje Gospodarsko pravo in pripravljavec strokovnih gradiv za izvajanje teh predmetov. Je tudi avtor strokovnih priročnikov izdanih pri strokovnih založbah v Republiki Sloveniji, leta 2023 pa je ustanovil v okviru podjetja Leksiakov d.o.o. svojo založbo, kjer oblikuje in trži strokovne e priročnike na področju prava, ekonomije in davkov. mag. Matjaž Kovač je tudi doktorski kandidat na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru s področja finančnega in davčnega prava.